BellyBerry este un brand nou, creat în Moldova, o țară cu tradiții bogate în industria textilă. Brandul BellyBerry reprezintă eleganța modernă, farmecul rece și feminitatea sensuală întruchipată în îmbrăcămintea de noapte.

Brandul BellyBerry a fost creat în 2016 ca parte din compania S.C. Iradex Textil SRL, ce a fost fondată în 2007 ca o mică afacere de familie. Astăzi compania Iradex Textil produce și comercializează articole textile pentru femei, bărbați și copii sub brandurile ”BellyBerry” și ”Gloria”.

Colecțiile includ înbrăcăminte de casă, îmbrăcăminte de noapte, cât și haine speciale pentru tinere mămici și gravide. Adaptăm și potrivim colecțiile noastre pentru dorințele și necesitățile clienților noștri, pentru ne tindem să ne focusăm pe naturalețe, confort și calitate.

Pe parcursul ultimilor ani, am crescut și evoluat continuu împreună cu clienții noștri. Cu mândrie, Iradex Textil face parte din familia ”Din Inimă” care unește toți producătorii relevanți din industria ușoară.

Participăm în târguri și expoziții naționale și internaționale și suntem proeminent prezenți pe piața locală prin magazinele noastre.

Vrem să devenim un furnizor de încredere pentru înbrăcămintea de noapte cu o producere sustenabilă, oferind produse cu personalitate pentru oameni cu personalitate.