FAQ

Prezentul document si cele mentionate mai jos stabileste termenii si conditiile generale de utilizare a acestui magazine online si de cumparare pe acesta.

Recomandam sa citesti cu atentie acesti termini. Folosind acest site web si comandand produsul dorit, te oblige sa respecti acesti termini.

FAQ

Plata

Plata se poate face:

 • In numerar, integral, la livrare sau la ridicarea produsului de la magazinele BellyBerry.
 • Plata online cu cardul
 • Ordin de plata sau transfer/virament bancar.

Plata se face in baza unei facturi proforme, in urma confirmarii telefonice de catre un agent de vanzari. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii. Detalii cont puteti afla la info@bellyberry.com sau +373 68 432 878.

Conditii de vanzare

Toate produsele comercializate de catre BellyBerry sunt produse realizate de BellyBerry, in ambalaj original al producatorului.

Pretul produselor include TVA.

Pretul produselor nu include taxele de transport sau alte taxe pentru serviciile aditionale cerute de client

Livrare

Poti solicita livrarea la dominiciu sau ridicarea produsului la unul din magazinele BellyBerry, in tarile in care avem reteaua de magazine si magazine online;

Timpul de livrare poate varia in functie de tipul de livrare ales:

 • La Magazin: Livrare in termen de 3-5 zile lucratoare, fara cheltuieli de livrare. Dispui de 14 zile pentru a-l ridica
 • La Domiciliu:
  • Standard: Livrare in termen de 2-3 zile lucratoare. Cost livrare: +50 lei.
  • Express: Livrare in termen de 1-2 zile lucratoare. Cost livrare: +150 lei.

 

NB2: Perioada de livrare poate varia pe durata sarbatorilor sau a situatiilor force-majore.

Returnarea / Schimbul produsului

Returnarea produselor cumparate la BellyBerry este gratuita. Produsele pot fi returnate numai in tara in care au fost cumparate. Termenul de returnare este de 14 zile de la data confirmarii expedierii sau cumpararii produsului.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat / ridicat (in ambalaj original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-ai insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, urme de folosire excesiva. Nu se pot returna accesoriile si produsele din lenjeria intima, din motive de igiena.

Dupa ce verificam daca articolele sunt in stare buna, vom efectua schimbarea articolului cu altul corespunzator sau vom efectua restituirea contravalorii acestuia, in cel mai scurt timp posibil. Rambursarea sumelor datorate se va face utilizand aceeasi metoda de plata folosita de catre client pentru trazactia initiala. In cazul in care contravaloarea este incorecta, rugam sa contactati departamentul nostru de relatii cu clientii.

NB: BellyBerry isi rezerveaza dreptul de a refuza returnarile communicate in afara termenului de 14 zile de la data cumpararii sau daca articolul returnat nu este in aceeasi stare ca cea in care a fost procurat.

Comanda online / Telefonica

Comanda Online

 1. Alegeti produsele dorite si adaugati-le in cosul de cumparaturi;
 2. Pentru a vizualiza produsele din cosul de cumparaturi, urmati linkul “Shopping Card” din coltul dreapta sus al magazinului online;
 3. Completati datele solicitate din pagina de finalizare comanda. Nu e necesar sa va create un cont pentru a finaliza comanda;
 4. Pentru a transmite comanda, apasati butonul “Procceed to Checkout” din cosul de cumparaturi
 5. Dupa trimiterea comenzii, veti fi contactat de catre operatorii BellyBerry pentru confirmarea comezii;

Comanda Telefonica

 1. Comenzile pot fi facute si prin telefon, contactandu-ne la unul din numerele specificate in pagina de contact.